Back to top

La plaça del Comte de Reus serà una rotonda no peatonal

Un projecte que vol modernitzar l'espai i posar fi als problemes de convivència que s'hi produeixen a la zona del carrer de la Sardana.

Els bancs i la zona per a vianants de la plaça del Comte de Reus desapareixeran segons el nou projecte que acaba d'aprovar l'Ajuntament reusenc de manera inicial. En aquest sentit, se substituirà la plaça per una rotonda d'ús exclusiu per a la circulació de vehicles. També s'eixamplaran algunes de les voreres perimetrals i es renovarà l'enllumenat i el mobiliari urbà.

Modernitzar el barri Horts de Simó

Una remodelació de l'espai que des de fa anys reivindica el seu veïnat. Aquesta és només una acció més del consistori reusenc amb el propòsit de modernitzar la zona i intentar reduir la problemàtica que habitualment s'hi genera i que dificulta la convivència amb els veïns. El president de l'Associació de Veïns Horts de Simó, Gustau Duran, expressa que estan oberts a tot el que suposi una millora pel barri. També admet que la zona ha millorat en termes de convivència respecte fa uns sis mesos.

Disminueixen els actes incívics a la zona

Recordem que aquesta zona va patir forts episodis delictius durant l'estiu del 2020: baralles, tràfic de drogues, incivisme i sorolls. Tot plegat, arran les diferents queixes veïnals, el consistori va implantar diverses càmeres de videovigilància al carrer de la Sardana i sembla que, de moment, la situació s'ha anat calmant.

Paraules clau:

Notícies relacionades