Back to top

La plaça del Mercadal dóna el tret de sortida al tradicional Mercat de Nadal

Enguany s'han instal·lat fins a 11 parades a la plaça Mercadal que ofereixen una gran varietat de productes nadalencs. Aquest ha estat el primer cap de setmana que els paradistes han obert i en general tenen bones expectatives pel que fa a les vendes.
La plaça Mercadal dóna el tret de sortida al tradicional Mercat de Nadal

Figures del Pessebre, plantes nadalenques o fins i tot loteria. Són alguns dels productes que es poden trobar al Mercat de Nadal d'enguany. En total hi han instal·lades 11 parades que omplen la plaça Mercadal de diversos ornaments nadalencs. Els més petits es queden embadalits amb els tions mentre que els més grans busquen la ponsètia més bonica. Tot plegat per donar la benvinguda a aquestes festes i començar a impregnar-se de l'esperit nadalenc.

Els paradistes veuen en molt bons ulls el moviment d'aquest primer cap de setmana de mercat, sobretot el dissabte. La campanya "Reus és Nadal" també ha servit d'ajuda en aquest èxit, donat que moltes activitats programades per aquestes festes tenen la plaça Mercadal com a punt neuràlgic.

Xavier Carrasco és paradista al Mercat de Nadal i explica que "el primer dia va ser dijous a la tarda i ahir el divendres va anar força bé, van venir les autoritats a inaugurar el mercat i avui dissabte molt bé, hi ha molta afluència de gent i estem molt contents".

Josep Mª Plana també és paradista i afegeix que "ja fa uns 4 anys que venim i de moment força bé, avui és dissabte i es nota que hi ha més feina".

El Mercat de Nadal està obert fins al proper 23 de desembre en horari continuo de 10 del matí a les 9 del vespre.

Paraules clau:

Notícies relacionades