Back to top

La plaça del Mercadal de Reus es convertirà en una pista de pàdel

Reus organitza el torneig Open Reus Pro Pàdel com a prèvia del World Padel Tour

La ciutat de Reus escalfa motors davant l’arribada aquest mes de març d’una prova del calendari del World Padel Tour a la ciutat, l’esdeveniment de pàdel professional a nivell mundial que tindrà a Reus com epicentre d’aquest esport durant vuit dies.

Per tal de promocionar i acostar la pràctica del pàdel als ciutadans de Reus, la regidoria d’Esports i Reus Esport i Lleure han impulsat tot un seguit d’accions sota el programa Reus Pro Pàdel que permetran practicar i viure el pàdel des d’un context més proper. L’esdeveniment central serà el torneig anomenant Open Reus Pro Pàdel, que tindrà lloc els divendres i caps de setmana del mes de febrer. 

Open Reus Pro Pàdel 

L’Open Reus Pro Pàdel s’organitzarà des dels clubs i centres de pàdel de la ciutat que en seran la seu: Club Tennis Reus Monterols, Reus Deportiu, CN Reus Ploms, Global Pàdel, Winner Sport, Padel Reus, Padelx4, Tot pàdel i Padel Indoor.

Les dates dels diferents tornejos són les següents:

  • Global Pàdel : 4,5 i 6 de febrer
  • Padel Indoor : 11,12 i 13 de febrer
  • Reus Deportiu i Reus Ploms : 18,19 i 20 de febrer
  • Club Tennis Reus Monterols : 25,26 i 27 de febrer.

El torneig comptarà amb categoria femenina i masculina i el quadres de competició de les parelles seran en funció del nivell d’aquestes per tal de gaudir de partits el més emocionant possibles.  El format serà el mateix per a tots els tornejos, així com els obsequis que rebran els participants. Els jugadors i jugadores poden inscriure’s a tantes seus com vulguin. Els guanyadors i guanyadores de cada categoria en cada torneig rebran com a obsequi una entrada d’un dia pel World Padel Tour Estrella Damm Reus-Costa Daurada OPEN.


📲  NOVETAT Vols denunciar algun tema del teu barri? Tens fotos o vídeos que creus que poden ser notícia? DEMANA ACCÉS AL NOU GRUP DE FACEBOOK CLICANT AQUÍ


Finals a la Plaça del Mercadal

Si la situació epidemiològica ho permet, les finals de cada seu i cada categoria es jugaran a una pista que es muntarà a la Plaça del Mercadal, centre neuràlgic i eix comercial i de vida social de la ciutat de Reus, i que té com objectiu principal acostar el pàdel a la ciutat.  Aquesta pista tindrà grades laterals i acollirà, a més de les finals, activitats paral·leles com exhibicions o pàdel adaptat, entre d’altres.

La resta d’accions que formen part del programa Reus Pro Pàdel es portaran a terme en l’àmbit educatiu. Per tal que la pràctica d’aquest esport arribi als centres s’han previst les següents accions:

  • Dins del programa Trobades de primària i secundària s’ha programat formació sobre mètodes d’ensenyament d’aquest esport als docents d’educació física.
  • A diferents instal·lacions de pàdel de la ciutat trobades d’alumnes de secundària perquè es familiaritzin amb l’esport.
  • També s’ha preparat un fons de material en préstec per a les escoles. D’aquesta manera, tots els centres educatius poden accedir a aquest servei de préstec de material.

Des de l’Ajuntament de Reus s’ha agraït públicament a l’esportista Ari Sánchez per la seva implicació en les diferents accions del programa Reus Pro Pàdel,  com a màxima ambaixadora del pàdel reusenc a nivell mundial i que també a ofert la seva imatge a l’Open Reus Pro Pàdel.

Paraules clau:

Notícies relacionades