Back to top

La plaça Llibertat viurà una ostrada solidària dissabte

La plaça de la Llibertat viurà una ostrada solidària aquest dissabte amb motiu de la fira Reus Viu el Vi 2017. Els beneficis es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple que a Reus gestiona el centre de dia Mas Sabater. Els jugadors del Reus Deportiu d’hoquei, campions de la copa d’Europa, seran els padrins de la iniciativa solidària.
Els beneficis de l’Ostrada Solidària de la REUS VIU EL VI es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple.

La solidaritat també s'apodera de la Fira Reus Viu el Vi. Dissabte al matí es viurà una ostrada soliària, els beneficis de la qual es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple. Aquest dimarts al matí s’ha fet la foto de família de l'ostrada que es durà a terme a la plaça de la Llibertat. A més, la fira promocionarà el Festival de Música Santes Creus 2017, que es realitzarà el proper mes de juliol, i que també es programa en benefici de la FEM.

L’acte ha comptat amb la presència de la presidenta del Reus Deportiu, Mònica Balsells, i dels jugadors del primer equip d’hoquei, Joan Salvat i Marc Ollé. Tots ells han vingut en representació dels seus companys de l’equip roig-i-negre, recentment proclamat campió d’Europa, atenent que seran els padrins d’aquesta edició de l’Ostrada.

Cal recordar que l’any passat es van servir més d’un miler de degustacions d’ostra rissada del Delta i els beneficis es van destinar a l’Associació Jordi Pitarque. En aquella ocasió la iniciativa va ser apadrinada pels jugadors del CF Reus Deportiu. L’Ostrada Solidària s’iniciarà al punt de les dotze del migdia i finalitzarà a les dues de la tarda.

Paraules clau: