Back to top

La plantilla de Villablanca mostra el seu malestar pel centre de Reus

Els treballadors han dut a terme una marxa lenta amb els seus cotxes des de Villablanca i fins al centre de la ciutat. És la primera d'una sèrie d'accions que estan preparant des del comitè de vaga.

La plantilla de Villablanca Serveis Assistencials ha començat aquest dimecres a la tarda les mobilitzacions anunciades a finals de la setmana passada, que se sumen a la vaga indefinida iniciada el passat 19 d'agost.

Els treballadors han dut a terme una marxa lenta amb els seus cotxes des de Villablanca i fins al centre de la ciutat, donant un parell de voltes al tomb de Ravals, on s'han fet notar fent sonar clàxons i botzines a la vegada que mostraven cartells reivindicatius.

Actualització de sous i més plantilla

És la primera d'una sèrie d'accions que estan preparant des del comitè de vaga, en un pols que la plantilla manté amb l'empresa per aconseguir actualitzar els sous i denunciar, de retruc, la manca de personal.

De fet, asseguren que els serveis mínims establerts per aquesta vaga, del 85%, coincideixen amb la quantitat de treballadors que habitualment presten servei durant un torn normal. Una situació que evidencia, asseguren, la falta de mans en molts dels àmbits del complex sociosanitari.

Paraules clau:

Notícies relacionades