Back to top

La Plataforma d'Afectats per la Cooperativa, ferma en personar-se

L'entitat lamenta que es qüestioni la legitimitat de la seva decisió, davant les declaracions que va fer l'assessor del Consell rector durant l'anunci del retorn de dues anualitats dels estalvis retinguts, on va assegurar que el número d'afectats adherits a la querella no és prou representatiu en relació amb el total dels socis
Membres de la Plataforma d'Afectats per la Cooperativa de Cambrils durant l'última assemblea.

Una evolució positiva. Això és el que demostra, diuen a la Plataforma d'Afectats per la Cooperativa de Cambrils, el retorn del 6,4% dels estalvis retinguts que queden pendents a l'entitat aquest abril. Consideren que és un símptoma significatiu de la salut que poc a poc va recuperant la Cooperativa.

Respecte les declaracions de l'assessor del Consell rector, que afirmava que l'adhesió a la querella de només un centenar dels afectats no és prou representativa en relació a la quantitat total d'afectats, des de la plataforma ratifiquen la seva voluntat de formar part del procés judicial i lamenten que se'n discuteixi la seva legitimitat.

"La Cooperativa, tot i esforçar-se i fer les coses bé ha pagat una miqueta més de la meitat del que deu als impositors però l'altra part dels diners encara s'ha de pagar. Per tant, parlar de si són cent, cinquanta o dos és igual. N'hi ha sis que estan personats des del primer dia i ningú els hi ha discutit la legitimitat, i que se n'afegeixin més de cent, crec que no s'ha de discutir la legitimitat d'aquestes persones, explica el president de la Plataforma d'Afectats per la Cooperativa, Daniel Pallejà.

La Plataforma espera personar-se de manera oficial durant els pròxims dies, després d'haver tancat ja el bufet d'advocats que els ha de representar.

Paraules clau:

Notícies relacionades