Back to top

La pluja desllueix l'onzè Montbriart

Durant dos dies els carrers del centre de Montbrió s'han omplert d'art visual en el marc del Montbriart. Música, tallers, xerrades o propostes gastronòmiques han complementat l'esdeveniment.

Quadres, escultures, instal·lacions artístiques...  Un centenar d'artistes han exposat les seves obres a les entrades i baixos de cases, mentre que diverses paradetes d'artesania s'han repartit pel centre de la població. Enguany l'artista convidada ha estat la Natàlia Ferré, que va rebre la notícia amb entusiasme. L'esdeveniment s'ha complementat amb la presentació de llibres, visites patrimonials, xerrades i concerts. També els tallers han estat un atractiu pels visitants, com el de fang, el d'imants o el d'esmalt al foc. Malgrat tot, la pluja i el vent han deslluït l'esdeveniment, que han obligat a suspendre actes i han reduït el nombre d'expositors del carrer.

Recordant els inicis...

L'origen del Montbriart es troba en la crisi econòmica del 2008, quan l'ajuntament va voler crear una iniciativa per atraure gent al municipi i donar un impuls econòmic als comerços, restaurants i hotels de la zona. De llavors a l'actualitat el Montbriart ha evolucionat molt, tant pel que fa a l'increment del nombre d'artistes participants, que s'ha quatriplicat des de la primera edició, com a la creixent implicació dels veïns i entitats de Montbrió.
 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades