Back to top

La polèmica de les guinguetes de Cambrils arriba als jutjats

L’Associació de Xiringuitos de Platges de Cambrils ha presentat dos contenciosos administratius als jutjats de Tarragona contra el procés de  licitació de les guinguetes

L’Associació de Xiringuitos de Platges de Cambrils ha presentat dos  contenciosos administratius als jutjats de Tarragona contra el procés de  licitació de les guinguetes del municipi per als propers quatre anys i en  demana la suspensió cautelar. Així es decidia, per unanimitat, a l’assemblea  de l’entitat després que l’Ajuntament del municipi anunciés que s’havien  acceptat disset de les dinou ofertes que s’han presentat al concurs de licitació  de les guinguetes. 

L’Associació manté que aquest ha estat "un procés hermètic i il·legal" i  remarca que la improvisació i les males formes s’han repetit al llarg de tot el procediment de licitació dels xiringuitos. A més, creu que el fet que cada licitador pogués presentar-se a tres lots sense cap garantia inicial pot fer augmentar el nombre de lots declarats deserts. Segons els professionals del  sector, d’aquesta manera “les empreses podrien retirar algunes propostes i  agafar només aquelles guinguetes que els resultin més rendibles”. 

Des de l’entitat es mostren oberts al diàleg fins al  darrer moment amb el nou equip de govern de Cambrils, amb qui encara  esperen trobar-se per mirar de desencallar el conflicte.

Paraules clau:

Notícies relacionades