Back to top

La Policia de Cambrils guardonada per destapar un cas de maltractament animal

Un sergent i un caporal del cos han recollit el reconeixement per la tasca realitzada amb motiu de la investigació d’un centre veterinari

La Policia Local de Cambrils ha rebut aquest octubre un dels Guardons als Serveis Policials per la Protecció Animal atorgats per la Xarxa per a la Protecció Animal (REPA) en col·laboració amb la Direcció General de Drets dels Animals del Govern d’Espanya.  

Un sergent i un caporal del cos van recollir el reconeixement a Madrid en el marc de la Jornada sobre Protecció Animal organitzada pel Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030, que va comptar a la participació de la ministra Ione Belarra.

La distinció a la Policia Local cambrilenca i a la seva Unitat de Policia Administrativa i de Seguretat ha estat motivada pel jurat per "la diligència de la tasca realitzada i la rigorosa investigació duta a terme que va permetre atribuir als responsables d'un centre veterinari els delictes de: maltractament animal, coaccions, estafa, falsedat documental i mercantil, assetjament laboral i intrusisme professional". 

Segon guardó atorgat

Aquesta és la segona vegada que des de la xarxa estatal de protecció dels animals s’atorga una distinció a la Policia Local de Cambrils. L’any 2018 el cos ja va recollir el “Guardó a la iniciativa i bones pràctiques per a la protecció dels animals” amb motiu del 25è aniversari de la creació de la Unitat de la Patrulla Verda.  

Paraules clau:

Notícies relacionades