Back to top

La Policia Local de Cambrils, solidària en temps de Covid-19

La campanya 'Cambrils pels valents' torna amb força amb la venda de mascaretes solidàries

La Policia Local de Cambrils impulsa de nou la campanya Pels Valents amb la venda de mascaretes solidàries. Aquesta iniciativa agafa el relleu de l'escut solidari i té l'objectiu de recaptar fons per a la investigació del càncer infantil.

La campanya #PelsValents ha recaptat al voltant de 350.000€ arreu de Catalunya

La venda de mascaretes solidàries és una iniciativa de la Policia Local de Cambrils amb els tres fundadors de la campanya #PelsValents. Es tracta d'un element de protecció individual homologat, equivalent a una FPP2, i tenen un un preu de venda de 9 euros en el model d'adult i 7 € en l'infantil. Amb el missatge Pels Valents retulat i fabricades a Vila-seca, són mascaretes de proximitat que es distribueixen a comissaries d'arreu de Catalunya.

Mascareta solidària de la Policia Local de Cambrils

Les mascaretes es poden trobar a  la venda a la comissaria de la Policia de Cambrils i a altres establiments de la zona. La campanya Pels Valents, en què participen 160 comissaries catalanes, ja ha lliurat a l'Hospital Sant Joan de Déu un total de 350.000€. La Policia Local del municipi ha aconseguit lliurar gairebé 30 mil euros a l'Hospital Sant Joan de Déu per combatre aquesta malaltia.

Paraules clau:

Notícies relacionades