Back to top

La Policia Local de Mont-roig del Camp se suma a la campanya #pelsvalents

La Policia Local de Mont-roig del Camp s'ha sumat a la campanya solidària #pelsvalents. Una iniciativa que engloba més de 80 cossos policials de tot Catalunya i que pretén recaptar fons contra el càncer infantil.
La Policia Local de Mont-roig del Camp se suma a la campanya #pelsvalents

Més de 80 cossos policials d'arreu de Catalunya s'han afegit a la campanya solidària #pelsvalents. Una iniciativa que es va engegar fa un any i que pretén aconseguir fons per tal de lluitar contra el càncer infantil. Ara, i des de mitjans d'octubre, la Policia Local de Mont-roig del Camp també s'hi ha volgut sumar, per tal de recaptar diners i ajudar així a fer realitat el Sant Joan de Déu Pediàtric Cancer Center de Barcelona.

Un centre d'oncologia pediàtrica que té un cost de 30 milions d'euros, però que gràcies a aquesta campanya solidària podria convertir-se en una realitat l'any 2020. I és que la venda d'aquests brodats similars als que utilitzen els cossos policials de cada municipi i on s'incorpora l'etiqueta #pelsvalents, ja ha aconseguit recaptar el pressupost necessari per poder tirar endavant el projecte. De fet, en només dues setmanes a Mont-roig del Camp s'han venut més de 400 escuts, segons assegura el sotscap de la Policia Local de Mont-roig del Camp, Emilio Gutiérrez. 

Una campanya solidària que no s'atura aquí. I és que la Policia Local de Mont-roig del Camp assegura que ja estan a l'espera d'elaborar 500 escuts solidaris més per tal de continuar lluitant contra el càncer infantil.

Paraules clau: