Back to top

La policia de Mont-roig podria ser investigada per un cas de 'mobbing'

L'Ajuntament ha demanat a la Direcció General de la Policia de Catalunya que se'n faci càrrec. La decisió ha estat comunicada en la sessió plenària d'aquest febrer i arriba després que un agent municipal hagi difós un escrit on acusen a altres membres del cos de parcialitat a l'hora de repartir les responsabilitats i de vulnerar el dret a la informació i a la promoció
L'avinguda Barcelona, a Miami Platja, on s'ubica la caserna del cos municipal

La policia local de Mont-roig del Camp podria ser investigada per un presumpte cas de 'mobbing' intern, després que l'equip de govern hagi manifestat que així ho demanarà a la Direcció General de Policia.

La decisió, que ha estat anunciada en la sessió plenària d'aquest febrer, arriba després que un agent municipal i dos representants sindicals hagin difós un escrit on acusen altres membres del cos de tractes preferencials a l'hora de repartir les responsabilitats i les càrregues de feina, a més de vulnerar el dret a la informació i la promoció, entre d'altres.

L'equip de govern ha manifestat que no té la capacitat ni els recursos per a començar una investigació i que per això ho trasllada a Interior. "A l'Ajuntament no hi ha ningú que ho pugui fer i per tant es demana a la Direcció General que obri un expedient de tipus reservat i que nomeni un instructor", ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Juan Gallardo.

 

Accions contra l'eruga processionària

D'altra banda, en la sessió plenària també s'ha tractat el problema de la plaga de l'eruga processionària i des de l'equip de govern han manifestat que esperen tenir-ho controlat a finals de mes. "Ha sortit ara i està previst que abans que acabi el mes estiguin totes soterrades, o sigui que la durada serà inferior a l'any passat", ha assegurat el regidor de Medi Ambient, Josep Maria Gairal, davant la petició del grup municipal d'Esquerra Republicana d'actuar davant la situació.

A més, el consistori assegura que ha augmentat en prop de 5.000 euros la partida d'enguany destinada a preveure la problemàtica amb les erugues de cara al 2018, incloent-hi un tractament biològic especial via aèria.

Paraules clau:

Notícies relacionades