Back to top

La Policia Nacional abandona l'Hotel Gaudí

Els agents del cos de seguretat estatal han deixat les instal·lacions del cèntric hotel reusenc aquest migdia
Desplegament de Mossos i Guàrdia Urbana a l'Hotel Gaudí per la marxa dels agents de la Policia Nacional

Diverses unitats i agents de la Guàrdia Urbana de Reus i dels Mossos d'Esquadra s'han presentat aquest dijous al matí davant de l'Hotel Gaudí per escortar la retirada dels agents de la Policia Nacional. S'especula que uns 80 agents podrien haver estat instal·lats en aquest equipament des dels dies previs a la celebració del referèndum. 

Finalment, els agents del cos de seguretat estatal han deixat les instal·lacions del cèntric hotel reusenc al voltant de les 13:00 hores d'aquest dijous. 

La marxa dels agents de la Policia Nacional arriba després de les converses mantingudes entre el Grup Gargallo, propietari de l'establiment, els comandaments policials i l'Ajuntament de Reus haurien acabat consensuant aquesta decisió. Algunes fonts apunten que el trasllat s'estaria fent de manera progressiva, i que hauria pogut començar dimarts al vespre.

D'aquesta manera es dóna compliment, també, al manifest signat per PDeCat, CUP, ERC i Ara Reus a la ciutat, que  van fer públic, aquest dimarts, durant la concentració de rebuig a la violència policial exercida el passat diumenge 1 d'octubre.

La situació arriba, també, després de dies en què cada manifestació a favor del referèndum convocada la setmana passada passés per l'Hotel i proclamés crits de rebuig a la presència dels agents a la ciutat de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades