Back to top

La Policia Nacional vol expulsar de l'Estat a Mohamed Said Badaoui

Badaoui va demanar la nacionalitat espanyola ara fa dos anys, i aquest juny se li va denegar al·legant que és una persona radicalitzada i que vol obtenir la nacionalitat per pretensions polítiques.

El reusenc Mohamed Said Badaoui pot ser expulsat de l'Estat per part de la Policia Nacional. Badaoui va tramitar la nacionalitat espanyola fa un parell d'anys, i no va ser fins aquest mes de juny que li van denegar, al·legant que era una persona radicalitzada. Aleshores, l'activista va iniciar un procés judicial demanant al jutge que el cos policial aportés les proves adients per demostrar que és una persona radicalitzada. El jutge va acceptar la demanda, i la Policia Nacional va respondre amb l'ordre d'expulsió de l'Estat de Mohamed Said Badaoui. 

Mobilització a la plaça del Mercadal

concentracio mohamed

Aquesta tarda s'ha convocat una mobilització per part d'Adedcom i altres entitats com Reus Refugi, Unitat contra el Feixisme, Sindicat de l'Habitatge per donar suport a Mohamed Said Badaoui. La concentració serà a la plaça del Mercadal, a partir de les 19 h.

Paraules clau:

Notícies relacionades