Back to top

La primera final

El CF Reddis té la primera oportunitat d'aconseguir l'ascens aquest cap de setmana. Per fer-ho, han de guanyar a la Canonja i han d'esperar que el Tortosa no sumi contra el Cambrils.

Les matemàtiques fan viable un ascens del Reddis aquest diumenge a l'Estadi. Una promoció de categoria que arribaria si els reusencs guanyen i el Tortosa no suma en la seva visita al camp del Cambrils. Per tant, els roigs-i-negres només pensen a treure els tres punts. "És una setmana més, on hem de treballar igual que ho hem fet fins ara, fixant-nos exclusivament en el nostre treball", explica el tècnic Marc Carrasco, qui també assegura que paraules com "celebració i ascens, són tabú per nosaltres". 

No han guanyat contra la Canonja

Dues derrotes a la primera fase i un empat en aquesta ronda. Aquest és el balanç de resultats del club ganxet contra la Canonja, que és l'únic equip que ha pogut celebrar una victòria contra els reusencs. Carrasco creu que el rival "pressionarà molt bé per dins" i que intentarà "robar-nos la pilota i sortir al contraatac", buscant que el Reddis no estigui "gens còmode en el joc". 

El Cambrils-Tortosa es juga dissabte a les 17 h, i vint-i-quatre hores més tard, s'iniciarà el Reddis-Canonja. Un duel que pot ser històric i que podria posar la cirereta al pastís a una temporada excel·lent.

Paraules clau:

Notícies relacionades