Back to top

La primera final de la final

El Reus necessita guanyar tant sí com no per forçar el quart partit de la final al Palau d'Esports.

No hi ha marge d'error. El Reus ha de guanyar aquesta nit per mantenir les opcions de proclamar-se campió de l'OK Lliga. Després de les dues ensopegades a La Corunya, on especialment en el segon partit els ganxets van merèixer alguna cosa més que la derrota, els de Jordi Garcia han d'aprofitar el factor pista per forçar el quart duel de l'eliminatòria. El capità Joan Salvat espera "un partit amb molta intensitat". Considera que el duel se l'emportarà "qui hi posi més ganes i més intensitat", i subratlla que l'equip "vol forçar el quart partit tant sí com no". 

El Palau pot ser clau

El factor pista pot ser decisiu per aconseguir forçar el quart partit. Salvat confia que el Palau d'Esports sigui el de les grans ocasions, "com el dia del Barça, que va estar ple. O com també al Palau Blaugrana, que va ser molt bonic". Destaca que l'afició és "gent que se sacrifica per la ciutat i per l'equip" i que "gaudeix veient-nos jugar i donant-ho tot". 

Les primeres reaccions, a Canal Reus

Els de Jordi Garcia recuperen l'italià Checco Compagno pel partit d'avui, després que no jugués diumenge passat per acumulació de blaves. El duel d'aquesta nit començarà a dos quarts de nou, i serà arbitrat per Jonathan Sánchez i Miguel Díaz. Per cert, tal com s'acabi l'enfrontament, Canal Reus oferirà un post partit amb l'anàlisi dels millors moments del Reus-Liceo i les reaccions dels protagonistes. Un directe que també es podrà veure per Youtube

Paraules clau:

Notícies relacionades