Back to top

La Prioral acull un espectacle únic

La Prioral de Sant Pere acollirà el 15 de setembre l'espectacle "Misericòrdia: de Reus al Cel". Una obra que explica la llegenda de l'Aparició de la Mare de Déu de Misericòrdia a la Pastoreta Isabel Besora. És un acte que s'emmarca dins de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017.
Imatge de la presentació Misericòrdia: de Reus al Cel

L'Orfeo Reusenc ha presentat "Misericòrdia: de Reus al Cel" un espectacle creat i dirigit per Albert Bermúdez i amb la direcció musical del mestre Albert Galcerà qui també és el compositor de la banda sonora.L'obra es representarà el pròxim 15 de setembre a dos quarts de deu a la Prioral de Sant Pere i compta amb la participació de més de 100 persones, entre actors, cantaires, músics, dansaires, assistents i tècnics. L'entrada és gratuïta.

Misericòrdia: de Reus al Cel explica la llegenda de l'Aparició de la Mare de Déu de Misericòrdia a la pastoreta Isabel Besora. Això passa durant una epidèmia de pesta a la ciutat de Reus i segons narra la història va cessar gràcies a la intervenció divina de la verge. A més hi ha nous personatges fins ara desconeguts i noves trames secundàries.La proposta de l'Orfeo Reusenc s'emmarca en els actes de Reus Capital de la Cultura Catalana.

Paraules clau:

Notícies relacionades