Back to top

La prioritat dels veïns del Carrilet és millorar els elements bàsics del barri

Senten que els resultats presentats pel consistori la darrera setmana no representen les urgències del barri, així com creuen que la participació de veïns de la zona ha estat molt baixa.

La sensació dels veïns del barri del Carrilet és que, d’entre les altes xifres de participació i propostes que l’Ajuntament assegura haver recollit, una petita quantitat prové del mateix barri. Ho explica el president de l’Associació de Veïns del Carrilet, Salvador Cabré, qui argumenta que cada cop que el consistori ha fet una crida amb relació a la remodelació urbanística, la participació i l’interès no ha superat les 20 o 30 persones. Pel que fa a les línies d’actuació, creuen que no es tracta de crear noves infraestructures, sinó de millorar els elements que ja formen part del barri, com són les voreres.

Els sobta que les dades mostrin un percentatge de gent tan baix que expressa sentir-se preocupat per la neteja del barri, quan ha estat una de les lluites principals dels veïns, de la mà de la millora de les voreres. I, pel que fa al Mercat del Carrilet, denuncien que el consistori mai acaba de parlar-ne clar, un problema que és compartit amb la resta de propostes. Per aquest motiu, demanen concreció en els suposats futurs projectes de transformació.

Estan d’acord que l’estació d’autobusos necessita una remodelació urgent per estar a l’altura de la ciutat de Reus, però creuen que l’eliminació de les barreres arquitectòniques i la millora dels carrers és primordial.

Paraules clau:

Notícies relacionades