Back to top

La prohibició d'aparcament per Misericòrdia indigna els veïns del Passeig

Els veïns del Passeig Misericòrdia no entenen per què no podran aparcar al carrer a partir del dia 16, quan el primer acte de la Festa Major a la via serà la cercavila del Seguici Petit del dia 23.

Els veïns del Passeig de Misericòrdia s'han trobat aquest dimarts amb cartells indicant l'habitual prohibició d'aparcar a la via a causa de les festes locals. Aquest any, però, aquesta limitació s'ha allargat de tres dies a dues setmanes. Així doncs, no es podrà aparcar al carrer entre el 16 i el 29 de setembre. La majoria de veïns i veïnes es mostren molests amb la prolongació d'aquesta prohibició i asseguren que no han estat notificats personalment. 

El mètode per informar han estat els cartells al llarg del passeig, de la mateixa forma que anteriors anys, tot i que no s'hi podrà aparcar durant quasi cinc vegades més temps de l'habitual. A més, denuncien que no s'han oferit alternatives perquè les persones que viuen a la zona puguin aparcar als carrers adjacents.

Pàrquings privats

Així doncs, consideren que hauran d'optar per pàrquings privats mentre que les tarifes són mensuals. Igualment, alguns consideren que la tallada donarà preferència als vianants i que aquest és un canvi positiu i que s'hauria de prioritzar més sovint les persones que es desplacen caminant. Una altra de les novetats de les festes de la Misericòrdia és que al passeig s'instal·laran unes grades pels actes planificats.

Segons explica Valentín Rodríguez, president de l'Associació de Veïns Mas Vilanova, al Diari de Tarragona, aquesta prohibició serà un problema greu a una zona on normalment ja és difícil estacionar. A més, destaca que "com a mínim l'ajuntament ens podria haver explicat alguna cosa, però no ho han fet".

Paraules clau:

Notícies relacionades