Back to top

La Rambla de l'Art apostarà per visionar pel•lícules a demanda en línia

Acostar el cinema independent al menjador de cada casa. Amb aquesta voluntat, la Rambla de l'Art de Cambrils està ultimant els darrers detalls per posar en marxa una plataforma d'aquestes característiques a partir de finals de mes.

La Rambla de l'Art de Cambrils no s'arronsa ni amb la pandèmia. Després d'adaptar-se a les noves mesures imposades per les administracions, està enllestint  una plataforma de pel•lícules a demanda per acostar el cinema independent al públic. D'aquesta manera, es pretén desmarcar-se de grans companyies com Netflix tot complementant les propostes en versió de cineforum. Així, els espectadors pagaran per cada pel·lícula que vulguin visionar. 

Tot plegat es posarà en marxa en dues setmanes, amb la voluntat de convertir-se en una eina complementària a les sales de cinema, l'espai natural per veure pel•lícules. En aquest sentit, la plataforma neix no pas com una substitució a la sala de cinema, sinó com un engranatge per gaudir de cinema independent també des de casa.

Paraules clau:

Notícies relacionades