Back to top

La realitat de la màfia de les "maras", al Centre Cívic Llevant

L'exposició "Més enllà dels tatuatges. Les 'maras' al Salvador, Hondures i Guatemala" explica el dia a dia que viu el jovent centreamericà, inmersos en situacions de violència i desplaçaments forçosos d'una manera quotidiana.

"Ver, oír y callar si de la vida quieres gozar". Aquesta és la realitat amb la qual han de viure la població d'El Salvador, Hondures i Guatemala que estan controlades i governades per la màfia de les Maras. Els menors d'edat i els joves són la font de reclutament de les "maras" i les famílies no poden fer res per evitar-ho.

Exposició de les "maras"

Precisament, aquesta màfia és la protagonista de l'exposició "Més enllà dels tatuatges. Les "maras" al Salvador, Hondures i Guatemala", mostra que es pot veure al Centre Cívic Llevant i que s'ha presentat en la celebració del Dia Internacional de la Pau.

L'exposició es diferencia en tres blocs temàtics: violències, joventut i desplaçaments forçosos i vol fer reflexionar sobre la quotidianitat de la violència i les limitacions que es troba el jovent centreamericà a l'hora de triar camins a la vida.

Paraules clau:

Notícies relacionades