Back to top

La realitat supera les expectatives turístiques del territori

A Cambrils, ha abundat el turisme nacional, català i de la resta de l'estat, que en molts casos ha optat per allotjar-se en apartaments i càmpings de les proximitats, durant la Setmana Santa.

Les previsions turístiques per aquesta Setmana Santa eren bones, però la realitat ha estat encara millor. L’arribada del bon temps, de la mà de la millora epidemiològica, ha portat imatges d'un passeig marítim de Cambrils ple de visitants. Gent passejant, terrasses plenes i, en definitiva, una constatació que les coses van a millor.
 
Pel que fa al municipi costaner del Baix Camp, ha abundat el turisme nacional, català i de la resta de l'estat, que en molts casos ha optat per allotjar-se en apartaments i càmpings de les proximitats, i ha escollit Cambrils per venir a passar el dia, a dinar o a sopar. La situació a les destinacions turístiques del territori ha recordat a la del 2019, sense pandèmia, per a tots aquells que ja havien visitat abans la zona.

Els turistes ja han respost i no han dubtat a sortir de les seves cases, aprofitant els dies de vacances. Ara, caldrà esperar a conèixer l’impacte econòmic de tot plegat en els negocis del territori que viuen, principalment, de l’activitat turística.

Paraules clau:

Notícies relacionades