Back to top

La recaptació de la Festa de les Flors es destinarà a Aspercamp

La segona edició de la Festa de les Flors se celebrarà el pròxim diumenge 3 de setembre. Mas Iglesias se suma a la iniciativa promoguda pels Amics del Barri Fortuny, els veïns de les Parcel·les Cases i l'Associació "Ajudan's a ajudar". Una vermutada i actuacions teatrals i de jazz són les novetats més destacades d'enguany.
Imatge d'arxiu de la primera edició de la Festa de les Flors

La Festa de les Flors agafa embranzida i amplia activitats. El tret de sortida serà a dos quarts d'onze del matí amb la lectura de poemes. Tot seguit, es realitzaran conta contes, una trobada de puntaires i un vermut solidari a ritme del jazz, de la mà de la banda reusenca Jazzband. La jornada també comptarà amb l'obra de teatre el "Sopar dels Idiotes", a càrrec de l'Orfeó Reusenc. Tot això, paral·lelament a l'activitat principal d'aquesta iniciativa solidària; la venta de plantes i guarnicions florals que majoritàriament han elaborat les dones del taller del centre cívic de Migjorn.

La presidenta dels Amics del Barri Fortuny, Pepita Roig ha afirmat que "la primera edició la vam fer amb pocs diners i la segona ampliem i es fa a Mas Iglesias amb un recorregut pel seu interior". L'organitzadora d'aquest esdeveniment també ha considerat que es tracta d'una cita "diferent que entre tots podrem fer maca".

L'any passat els organitzadors van recaptar 1.000 euros que es van destinar a l'Associació d'Hemiparèsia infantil. Enguany, la recaptació s'invertirà a l'Associació d'Aspercamp."Som una associació petita, sense ànim de lucre, que ens estem format, per la qual cosa tot el cost va a càrrec de les famílies", ha explicat Mònica Bellido, representant d'Aspercamp. Per aquesta raó, l'entitat, amb 150 associats i seu a Reus i Tarragona, té previst dedicar els diners recaptats a teràpies de grup, formació per a les famílies i tallers. "És important el recolzament econòmic perquè tenir un membre a la família amb aquestes necessitats representa una despesa important", ha subratllat Bellido.