Back to top

A la recerca dels nous hostalers

L'INS Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils ha organitzat la primera Jornada 'Gastronomia i Turisme, la meva feina, el meu futur'. Un espai d'intercanvi entre empreses, entitats i alumnes vinculats al món de l'hoteleria i el turisme.
Jornada 'Gastronomia i Turisme, la meva feina, el meu futur'

Durant tot un matí, l'Institut Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils s'ha convertit en un espai d'entrevistes de feina. Més de dues-centes persones han tingut l'oportunitat de conèixer més d'una vintena d'empreses relacionades amb el món de l'hostaleria i oferir-los el seu currículum. Una jornada sota el nom 'Gastronomia i Turisme, la meva feina, el meu futur' que neix amb la voluntat de donar sortida a la gran demanda de personal qualificat, tal com ha assegurat el director de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils, Jordi Jardí.

Una jornada d'intercanvis que tant les empreses com els alumnes valoren molt positivament. I és que d'aquesta manera, els alumnes tenen l'oportunitat de vendre's a través de les seves paraules i no només a través d'un currículum.

Una nova activitat que se suma així a les a altres dues organitzares arreu del territori per tal de crear sinergies entre els diferents agents del sector de la restauració.

Paraules clau: