Back to top

A la recerca d'un futur professional a la fira Camins d'FP 2019

FiraReus es converteix, durant dos dies, en l'aparador ideal per als joves que estan buscant una formació professional.
Alumnes d'institut a la fira Camins d'FP a firaReus

A través de 41 expositors de diferents centres educatius i institucions del Camp de Tarragona es vol donar a conèixer, entre els més joves, la gran oferta de formació professional de què es disposa el territori.

Per aquest motiu, i durant dos dies, més d'un miler d'alumnes dels diferents instituts de la demarcació visitaran les  instal·lacions de firaReus. Dues jornades que també serviran per desmitificar l'FP, tal com ha assegurat la cap del Departament d'Orientació de l'IES Antoni Martí Franqués de Tarragona, Olga Ricomar.

Una fira molt enriquidora, no només per als alumnes que encara no tenen clar el seu futur, sinó també per aquells que semblava que ja tenien un peu ficat dins la universitat.

Tots coincideixen, però, en què els cicles formatius no es veuen amb els mateixos ulls que els estudis universitaris. Un fet que els que ja han passat per una formació professional no entenen.

Una fira Camins d'FP que també acull sis conferències i dues taules rodones, així com diverses sessions d'orientació acadèmica.

Paraules clau: