Back to top

A la recerca de necessitats compartides al Fòrum Territorial de l'Horitzó 32

Representants de les diverses poblacions limítrofes a la ciutat de Reus han celebrat aquest cap de setmana la primera trobada territorial del Pla Estratègic Reus Horitzó 32.

Aquest matí, a les instal•lacions de Fira Reus, es donava el tret de sortida a un nou òrgan de participació dins el Pla Estratègic Reus Horitzó 32. El Fòrum Territorial ha esdevingut una trobada encapçalada per l'alcalde, Carles Pellicer, i la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, amb els diferents representants dels municipis i capitals de les comarques limítrofes amb Reus, entre d'altres.

L'objectiu del fòrum ha estat establir un clima de diàleg amb l'àrea relacional de Reus, per tal de trobar àmbits estratègics en comú i obrir-se a una visió que, tal com ha explicat la vicealcaldessa,  no vol "mirar-se el melic" en aquest plantejament a deu anys vista.

Taula debat fòrum territorial horitzó 32

Els assistents han treballat en quatre grups de diàleg, dirigits per moderadors especialitzats, en els quals han debatut sobre temes de rellevància actual com són l'ocupació, el canvi climàtic, la mobilitat intermunicipal o la covid-19. Tot això, amb la finalitat d'aportar propostes a la línia d'acció, possibles sinergies territorials i estratègies compartides.

Camí a les oportunitats col·laboratives

La d'aquest dissabte només ha estat la sessió constitutiva per a la detecció de necessitats comunes. Però es preveuen més trobades en el futur dedicades a la recerca d'oportunitats, que permetin als diferents territoris treballar de forma col•laborativa.

Paraules clau:

Notícies relacionades