Back to top

La recollida de roba usada a Reus assoleix xifres de rècord

La recollida de roba usada a Reus ha arribat aquest 2019 a 279.974 quilos.
reus

Reus ha incrementat de manera extraordinària la recollida de roba usada a través dels contenidors específics repartits per la ciutat, i va assolir l'any passat xifres de rècord. Durant el 2019 s'ha arribat als 279.974 quilos

Per tal de facilitar a la ciutadania la localització dels contenidors de roda usada, l'Ajuntament ha actualitzat el Geoportal amb la ubicació dels punts on es pot dipositar la roba.

Consulta el Geoportal de Reus 

La recollida de tèxtil significa un estalvi en les despeses de recollida i eliminació de residus urbans i alhora contribueix a desenvolupar projectes de caràcter social. El servei d'instal·lació dels contenidors i recollida de roba usada a Reus el porta a terme la Fundació Amiga Formació i Treball, que impulsa iniciatives socials i laborals a persones que es troben en una situació de vulnerabilitat.

La roba que es troba en molt bon estat es canalitza a través la seva xarxa de botigues solidàries Botiga Amiga i els beneficis es reinverteixen en projectes socials en la lluita contra la situació d’exclusió social.