Back to top

La recuperació dels camins de la Baronia d'Escornalbou busca atraure més visitants

Aquest dissabte al matí ha tingut lloc una visita institucional per veure les millores realitzades a la xarxa de camins històrics de l'entorn del Castell d'Escornalbou.

Visita institucional a l'entorn natural del castell-monestir d'Escornalbou. Nombroses autoritats i representants polítics de la zona, entre els quals la presidenta de la diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, el director de l'Agència Catalana de Patrimoni Cultural, Josep Manuel Rueda, i els alcaldes dels 7 municipis de l'antiga Baronia d'Esconralbou, han visitat els camins restaurats per conèixer de primera mà les millores que s'hi han dut a terme en el marc del pla "Escornalbou reneix".

cartells als camins recuperats d'escornalbou

Operació Baronia d'Escornalbou

En total s'ha intervingut en 18 itineraris, que sumen 68'2 quilòmetres de camins i senders, els quals han suposat una inversió d'uns 240 mil euros. Aquests treballs s'inclouen en la primera fase del projecte global, anomenada "Operació Baronia d'Escornalbou", que també contempla una segona fase basada en la restauració del conjunt monumental del castell-monestir, ja en marxa. Posteriorment hi haurà una tercera fase dedicada a la museïtzació i dotació de serveis turístics.

Paraules clau:

Notícies relacionades