Back to top

La reforma del parc de Bombers de Reus, un dels reptes del nou cap d'emergències

Albert Castellet ha estat presentat aquest dimarts a l'edifici 112, on també ha anunciat que la seu de les unitats GRAE dels Bombers a la demarcació serà a Valls i s'hi instal·laran de forma imminent.

Relleu al capdavant de la Regió d'Emergències de la demarcació de Tarragona. Aquest dimarts, Albert Castellet, doctor en Enginyeria Industrial, ha estat presentat com el relleu d'Albert Ventosa, que ha estat al capdavant de la regió des de 2017 i que ara passarà a ocupar el càrrec de cap de la Divisió de Prevenció del Cos de Bombers de Barcelona.

Després d'una primera trobada amb els comandaments, el nou cap ha reconegut que els projectes dels nous parcs de Tarragona i, sobretot, el de Reus, en una fase més inicial, són dos dels seus principals objectius. Assegura que ja compten amb una dotació econòmica per a fer el projecte executiu de l'equipament reusenc, un document que espera tenir enllestit abans de dos anys.

Castellet, que havia estat fent guàrdies a Tarragona durant tres anys, assegura que agafa el càrrec com un repte important, pels diferents riscos que aglutina la regió, amb la indústria química, nuclear, portuària i grans masses forestals en un mateix territori.

Els GRAE, a Valls

El nou cap també destaca l'arribada -abans del pròxim estiu i de forma permanent- de les unitats GRAE, especialitzades en salvaments i rescats en el medi natural, al parc de Valls. Serà l'única seu a la demarcació tarragonina, després de les d'Olot, Cerdanyola i la Seu d'Urgell.

Paraules clau:

Notícies relacionades