Back to top

La reina Carnestoltes dona la benvinguda al Carnaval

Victòria Segura ha estat la guanyadora, de l'Operació Carni, el talent show que ha omplert la plaça del Mercadal aquest dijous a la nit.

Al més pur estil Objectiu Paki, la reina Carnestoltes d'enguany de Reus s'ha escollit amb un talent show de cant i espectacle anomenat "Operació Carni". La Mas Carada, que s'ha posat en la pell de Raffaella Carrà; i la Mar Salada, que ha arribat en barca des del barri marítim de Reus i ha optat pel "Singing in the rain", no han acabat de convèncer a un jurat encapçalat per la iaia Cori, qui estava més concentrada en menjar bou amb arròs que no pas en l'espectacle.

Qui si que ha guanyat el vot del jurat i del públic i, per tant, s'ha confirmat com la guanyadora de la nit ha estat la tercera participant, la Victòria Segura, qui ha fet una entrada triomfal a la plaça acompanyada del seu sèquit musical i s'ha coronat com la reina Carnestoltes després d'interpretar l'Ay Mamá de Rigoberta Bandini.

Pregó carregat d'actualitat reusenca

Seguidament, i com mana la tradició, s'ha dirigit al balcó de l'Ajuntament reusenc per pronunciar el pregó, que ha anat destinat en l'actualitat reusenca i ha parlat sobre el projecte d'Hispània, el Bravium, els carrils bici de la ciutat, i ha fet burla del fet que el cartell de carnaval sempre va a càrrec del mateix autor.

Un pregó on no ha faltat la política i on s'ha anticipat l'arribada d'una alcaldessa el pròxim mes de maig. I així, acompanyada de focs artificials i de reusencs i reusenques, la reina Carnestoltes ha donat per inaugurat el Carnaval a la ciutat!

Paraules clau:

Notícies relacionades