Back to top

La residència d'Horts de Miró donarà feina a 20 persones

L'Ajuntament confirma el que va avançar el delegat del Govern català a Tarragona a Canal Reus: La residència Horts de Miró obrirà aquest desembre. De fet, el consistori ha anunciat que l'equipament s'inaugurarà el pròxim dilluns, dia 9.
Residència

Òscar Peris anunciava el passat divendres a Canal Reus que la residència d'Horts de Miró obriria portes aquest mes de desembre. Aquest dimarts ha estat l'Ajuntament qui ho ha confirmat i ha especificat la data d'obertura: dilluns dia 9. 

Després de set anys, l'equipament, reclamat per la ciutadania, es posarà en marxa. Ho farà amb 29 places concertades i una vintena mes de centre de dia. De moment, la residència es posa en marxa a mig gas, ja que l'edifici permet fins a 58 places. A l'espera que s'ampliï el concert, de moment està previst que només entri en funcionament una planta. 

Residència

Una vintena de llocs de feina

L’obertura de la residència i del centre de dia comporta la contractació d’una vintena de professionals de diferents especialitats, tant d’atenció directa (Gerocultors, Treball social, Educador social Terapeuta ocupacional Psicòleg Infermeria, Fisioteràpia, Servei Mèdic) com d’atenció indirecta (Neteja, Bugaderia, Manteniment, Porteria i Direcció). 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades