Back to top

La residència Ítaca Fortuny, intervinguda per Salut

Salut signa la resolució que fa efectiva la intervenció de la residència Ítaca Fortuny de Reus per fer front a l'emergència sanitària provocada per la Covid-19.

Des d'aquest diumenge STS Gestió de Serveis Socio-sanitaris, SL, gestiona provisionalment la residència Ítaca Fortuny de Reus, que segons les darreres dades d'aquest divendres compta amb 52 residents, 44 dels qual positius de covid-19. Pel que fa als treballadors, 21 tenen resultat positiu. Tot i la correcta actuació de la direcció, la manca de personal ha requerit que fos intervinguda. Des del nou grup gestor s'assegura que es garantirà la viabilitat tècnica del centre i s'aportaran els recursos humans necessaris per fer-la viable

El brot es va detectar fa 10 dies

Va ser el dijous, 22 d’octubre, quan es va detectar un brot de covid-19 al centre Ítaca Fortuny de Reus, amb 54 dels 69 residents contagiats. Arran d’aquest brot es va fer un cribratge al personal del centre, i el dia 24 d’octubre es constata que 20 dels 45 treballadors del centre eren positius, segons les PRC realitzades.

Opinió de l'Associació de Veïns

Paraules clau:

Notícies relacionades