Back to top

La restauració i el comerç de Cambrils, optimistes amb els "Bons Cambrils"

Els "Bons Cambrils" donaràn tret de sortida el pròxim 3 de maig, la primera edició s'han destinat 100.000 euros d'injecció directa i estaran dirigits tant als ciutadans cambrilencs com als visitants.

La restauració i el comerç Cambrilenc donen llum verda a la primera edició dels "Bons Cambrils", ja que, són molt optimistes en què reactivi l'economia del municipi. D'una banda, el president Unió de Botiguers de Cambrils, Tomàs Sierra recalca que la campanya serà de gran ajuda pels comerços locals i considera molt bona la decisió de deixar participar els turistes. D'altra banda, membre de l'Associació Restauradors Cambrils, Xavier Martí remarca que en la localitat falten més campanyes com la de "Bons Cambrils" perquè restaurants i comerços es recuperen de la pandèmia. A més a més, creu que la restauració també es beneficiarà dels bons perquè generaran un moviment semblant al de Setmana Santa.

Els Bons Cambrils estaran dirigits als botiguers domiciliats al municipi i a la vegada, se'n podran beneficiar veïns, però també visitants. Concretament, cada persona tindrà dret de 4 vals amb un import de 5 euros cadascun per gastar als establiments adherits a la campanya. Aquesta primera edició s'allargarà fins a finals de maig, amb la voluntat d'activar una segona edició l'abans possible amb una partida pressupostària idèntica de 100.000 euros. Al programa La Comarcal de Canal Reus, el regidor de Promoció Econòmica Oliver Klein no ha descartat que fins i tot es plantegi una tercera edició de cara al Nadal de 2021.

Paraules clau:

Notícies relacionades