Back to top

La restauració i el comerç demanen flexibilitzar la mobilitat

Després de l'últim anunci per part del Procicat, ambdós sectors estan d'acord, en què el que necessita ara el sector és un relaxament de les mesures de mobilitat.

A partir del pròxim dilluns, 8 de març, bars i restaurants podran obrir, ininterrompudament, de 7.30 h a 17 h. Malgrat tot, des del sector asseguren que el que necessiten és la relaxació de les mesures de mobilitat.

"El que necessitem és gent"

Una demanda on també s'afegeix el sector del comerç. De fet, ja fa setmanes que denuncien el fet de no poder obrir els caps de setmana. Segons el coordinador de la Comissió de Comerç de la Cambra a Reus, Pau Salvadó, "el dissabte és el dia del comerç per excel·lència i no poder obrir és un problema que fa moltes setmanes que l'estem patint".

El que està clar és que el tancament de bars i restaurants ha perjudicat, i de ple, la resta de sectors. Sobretot, el del comerç. "Els carrers estan tristos tenint en compte el poc ambient que hi ha", assegura Salvadó qui reconeix que bars, restaurants i comerçoc donen vida a la ciutat: "Si bars i restaurants estan oberts ens aporten alegria, al mateix temps que nosaltres també els aportem alegria i clientela". 

Els bars i restaurants dels Centres Comercials, tancats

Els que no es mostren tan esperançats amb aquesta flexibilització de les mesures en la restauració són els Centres Comercials. Malgrat haver reobert les seves portes a principis de setmana, els bars i restaurants del seu interior continuen tancats i així ho estaran, almenys, durant una setmana més.

Secció economia


do montsant

Paraules clau:

Notícies relacionades