Back to top

La retirada dels contenidors del Mercadal provoca discrepàncies

L'Ajuntament ampliarà la flota de contenidors als comerços del centre per a implementar la recollida selectiva porta a porta

Els contenidors soterrats del Mercadal s'havien convertit en el punt de mira de l'Ajuntament pels abocaments incívics que es feien en algunes ocasions, provocant una mala imatge a la plaça més important de la ciutat. És per això que, amb la implementació de la recollida porta a porta comercial a la zona centre i nucli històric de Reus, s'ha optat per eliminar aquest equipament i donar més espai a la plaça i als comerços que es regenten en aquesta zona. 

Els botiguers aplaudeixen; els veïns, decebuts

Aquesta acció ha estat aplaudida, per una banda, per les principals associacions de comerciants de la ciutat. Remarquen que és una demanda col·lectiva que ja feia temps que s'havia posat sobre la taula i que, veient els bons resultats de la recollida porta a porta, era un bon moment per executar la retirada d'aquests contenidors. 

Tot i això, un col·lectiu que ha quedat desemparat amb aquesta acció ha estat el veïnal. Denuncien que no van rebre cap mena d'explicació per part del consistori, simplement es va col·locar una nota informativa al costat dels contenidors. 

El repartiment de contenidors als negocis es troba en una fase inicial i ha començat per la plaça del Mercadal i els carrers propers. En funció de l’activitat del negoci, es reparteixen contenidors de les fraccions que els corresponen.

Paraules clau:

Notícies relacionades