Back to top

La Reus Big Band fa el ple en la clausura dels 70 anys del Bravium Teatre

Pels membres del Bravium Teatre l'any commemoratiu ha estat ple de contradiccions. Acaben en plena vitalitat, però han passat per moments difícils per la pandèmia i pel fet d'haver de marxar del seu local.

Acaba la temporada commemorativa dels 70 anys del Bravium Teatre amb una gran actuació de la Reus Big Band, i un públic molt entregat. L'actuació, plena de talent, energia i bon rotllo, ha comptat amb les veus de Pep Yerga i Angie Rodríguez.

Aniversari amb regust agredolç

L'any del 70è aniversari ha estat ple de sentiments contradictoris pels integrants del Bravium Teatre. Per una banda, han hagut de viure el tancament del local per decisió tècnica i de l'Arxiprestat davant el mal estat de l'edifici, i ubicar-se en un altre espai. L'Orfeó Reusenc ha estat el lloc d'acollida de la família Bravium. I per l'altra, l'acaben havent pogut mantenir la programació de l'últim trimestre, amb un concert de clausura que ha exhaurit entrades i ha estat tot un èxit, i amb projectes de futur en els que estan treballant, però que per les circumstàncies viscudes, encara no han pogut veure la llum. Un d'aquests, segons explica el president de l'entitat, Ferran Figuerola, és convocar un premi literari per a joves que porti el nom de Jaume Amenós.

"No hem celebrat l'aniversari com hauríem volgut", Ferran Figuerola

Malgrat la pandèmia i el canvi d'ubicació forçat, des del Bravium Teatre afirmen trobar-se en plena vitalitat i asseguren que aquest acte de clausura és només un punt i seguit, ja que l'activitat continuarà l'any que ve amb la màxima il·lusió i normalitat.

Paraules clau:

Notícies relacionades