Back to top

La Reus Viu el Vi no se celebrarà al juny

Així ho ha confirmat la Cambra de Comerç de Reus, la qual assegura que no descarta un esdeveniment similar de cara al darrer trimestre de l'any.
Reus viu el Vi

La Covid-19 també s'ha emportat per endavant un altre dels esdeveniments estrella pel que fa a la promoció del sector vinícola del territori: la Reus Viu el Vi. Així ho ha confirmat aquest dimecres, la Cambra de Comerç de Reus, d'acord amb l'Agència Reus Promoció.

Una decisió que s'ha pres davant la situació d'excepcionalitat que viu el país i la necessitat de prioritzar esforços i recursos per atendre les necessitats de les empreses.

Possible esdeveniment alternatiu a la tardor

Malgrat tot, la Cambra de Comerç no descarta un esdeveniment similar de cara al darrer trimestre de l'any, per tal de promocionar les Denominacions d'Origen del territori i ajudar als cellers de la zona que han vist minvades les seves vendes.

En aquest sentit, el president de la Cambra, Jordi Just, assegura que cal anar amb peus de plom, ja que "no servei de res dir que farem la fira a l'octubre quan ningú sap quines condicions viurem per celebrar-la de manera adequada".

Per tant, assegura que "caldrà seguir atents a com evoluciona la pandèmia i ser àgils per articular un operatiu que pugui donar resposta a la necessitat que ja tenen, ara mateix, molts cellers, com és la d'incrementar unes vendes que s'han vist afectades per la situació que travessem".

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades