Back to top

La 'Reus Viu el Vi' supera expectatives i serveix 120.000 tastos

La fira, que ha despatxat més de 15.000 copes, ha aplegat 25 cellers amb representació de les sis denominacions d'origen del nostre territori, algunes referències de cava i vuit marques de vermut de Reus.

La plaça de la Llibertat s'ha omplert de reusencs i visitants que han volgut gaudir de música, bon ambient, degustacions gastronòmiques, i sobretot de vi, i és que la 'Reus Viu el Vi', ha tornat a atraure milers de visitants, convertint-la en una de les fires amb més capacitat d'atracció de Catalunya. De fet, s'ha assolit una xifra rècord, servint fins a 120.000 tastos de vins. La vint-i-cinquena de cellers que hi han participat, han ofert més de 200 referències dels millors vins del territori, i destaquen la importància d'estar presents en fires com aquesta.Tot i que el vi és el protagonista, la fira també ha comptat amb la 4a mostra del Vermut de Reus, amb vuit marques diferents, una representació de caves, amb el celler Caves Ferret com a convidat, i una oferta gastronòmica elaborada amb productes locals.

fira de vins reus

Més jovent que en edicions passades

Des de l'organització es destaca la gran quantitat de públic jove, d'entre 18 i 30 anys, una dada que han qualificat de positiva perquè la fidelització d'aquest perfil suposa un potencial de consumidors del demà.

Els visitants que han gaudit de la 'Reus Viu el Vi' destaquen, sobretot, la qualitat dels vins i el fet de passar una bona estona entre amics o familiars.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades