Back to top

La reusenca Núria Gil, 27a al Mundial d'Àustria de Trail Running

Després d'aconseguir l'or per equips i la quarta plaça individual en el Mundial de l'any passat, la ganxeta no ha pogut repetir l'èxit assolit a Tailàndia.

Núria Gil i la selecció estatal no han pogut revalidar l'or assolit al Mundial de Tailàndia de l'any passat, tot i que han arribat a la cita com una de les favorites a emportar-se l'or. La Short Trail del Mundial d'Àustria ha arrancat Innsbruck, amb una sortida conjunta de les categories masculina i femenina, que havien d'afrontar un recorregut de 45,2 quilòmetres amb 3.132 metres de desnivell positiu, i gairebé 10 quilòmetres per asfalt, que acostuma a ser una distància més llarga del que és habitual en aquesta prova. 

L'atleta reusenca, que arrossegava una lesió, ha finalitzat en 27a posició, amb un temps de 5 hores, 37 minuts i 5 segons, a gairebé 44 minuts de la francesa Clementine Geoffray, la guanyadora de la prova. Precisament, França també s'ha emportat l'or per equips, i el podi l'han tancat Suïssa amb la plata i els Estats Units amb el bronze. El combinat estatal ha quedat cinquè, per darrere de Suècia. 

Paraules clau:

Notícies relacionades