Back to top

La RLT i l'Edifici Dignitat, els dos grans esculls del ple de Cambrils

L'oposició cambrilenca dóna l'esquena a la Relació de Llocs de Treball, l'organigrama horitzó del consistori que ha acabat veient la llum verda amb l'únic suport de l'equip de govern.
ple

El nou plantejament de la Relació de Llocs de Treball de Cambrils no compta amb el suport de les formacions a l'oposició. El vot en bloc de l'equip de govern ha fet possible que l'organigrama horitzó de l'Ajuntament de Cambrils i els Organismes Autònoms tirés endavant. No abans sense un llarg debat entre tots els partits presents a la sala, que entre d'altres aspectes, n'han criticat la manca de transparència, la lentitud i el poc suport que ha rebut per part de la plantilla de la casa de la vila. 

Unes acusacions de les quals s'han defensat des de l'equip de govern, assegurant que no volen fer una RLT a correcuita. En total, s'han registrat 10 vots contraris a aquesta aprovació definitiva, i 11 a favor que han fet que el document acabés obtenint la llum verda.

No ha estat l'únic escull que ha fet allargar el ple més de cinc hores. Un dels altres temes polèmics que han avivat el ple ha estat el debat sobre un protocol d'actuació per fer front a les ocupacions il·legals. Una moció presentada de forma conjunta entre el Partit Popular i Ciutadans que ha despertat la polèmica. Entre la resta de partits, divisió d'opinions i sobretot, posant èmfasis en els tipus d'ocupació i d'immobles ocupats. 

Finalment, el protocol ha trobat el suport de tots els partits, a excepció d'Assemblea de Cambrils, qui s'ha abstingut en aquest punt. De fet, aquesta formació ha rebut documentació trobada a l'antiga residència. Els papers els ha entregat en mà l'impulsor d'aquest projecte durant una petita pausa de la sessió plenària.

Notícies relacionades