Back to top

La robòtica entra a l'aula per la porta gran

La tecnologia no sempre és atractiva pels estudiants més joves. Per això, aquest cap de setmana se celebra la First Lego League, una competició que promou la robòtica entre els alumnes de primària. I la iniciativa enganxa, i la prova és que els organitzadors ja porten sis edicions
La First Lego League es celebra aquest dissabte

Vuit alumnes de l'escola Alberich i Cases de Reus escalfen motors de cara a la Lego League. Ells formen part dels dos grups escollits per competir a Tarragona aquest dissabte, per demostrar les habilitats i coneixements apresos durant tot el primer trimestre. Els equips es reparteixen les tasques per poder treballar d'una manera més eficaç. Així, programar i elaborar un robot autònom no són els únics objectius que es duen a terme en aquest projecte.

Fa sis anys que la First Lego League fomenta l'interès en la ciència entre els més joves. Enguany, hi participen vint centres educatius de tota la demarcació.

Els robots són la millor excusa perquè els més petits gaudeixin del món de la tecnologia i puguin somniar en dissenyar tot allò que es proposin de cara al futur.

Paraules clau:

Notícies relacionades