Back to top

La rotonda d'accés a Mas Carpa serà una realitat

Després de més d'una dècada de reclamacions per part dels veïns, ja s'ha aprovat el projecte que canviarà l'aspecte de l'avinguda Tarragona que ara tindrà vorera i carril bici.

La reclamada rotonda d'accés a la urbanització Mas Carpa des de l'avinguda de Tarragona serà per fi una realitat amb la voluntat de fer reduir la velocitat als vehicles i minimitzar el risc que hi ha actualment en la incorporació d'aquests. Amb la creació de la rotonda, també canviarà la fisonomia de l'avinguda que passarà del format de via interurbana a urbana, comptarà amb un carril bici i vorera i generarà diverses zones verdes.

Volen que comencin "com més aviat millor"

Des de l'Associació de veïns de Mas Carpa, el seu president, Gabriel Ruiz, assenyala que "estan molt contents que així tiri endavant després d'haver-ho demanat tant" i que volen que les obres "comencin com més aviat millor".

De moment s'ha aprovat el projecte inicial, tot i que encara falta aprovar-lo definitivament, licitar-lo i adjudicar les obres. El projecte fixa un termini d'execució de les obres de 5 mesos i una inversió d'aproximadament 800.000 euros.

Paraules clau:

Notícies relacionades