Back to top

La Ruta del Vermut s'amplia

Fa un any es presentava la "Ruta del Vermut de Reus", una iniciativa turística que girava a l'entorn del vermut de Reus. Ara s'ha ampliat i ja compta amb 8 marques de vermut i 3 empreses turístiques de la ciutat. A més s'ha renovat la pàgina web de reuspromocio en què es podrà consultar la informació sobre les diferents activitats.
Imatge de la presentació de la Ruta del Vermut

Reus aposta per la beguda típica de la ciutat. La Ruta del Vermut s'ha ampliat i en aquests moments compta amb 8 marques de vermut de reus i 3 empreses turístiques de la ciutat que realitzen activitats dinamitzades o teatralitzades a l'entorn de la història i la cultura. I és que fa just un any que es presentava aquesta nova iniciativa turística pionera a l'estat.

En roda de premsa, la portaveu de Còdul Educació; Mar Morelló ha puntualitzat que "és una proposta única això ens permet oncrementar el nombre de visitants".

Una nova oferta turística d'estada a la ciutat que presentaun total de 90 escapades diferents, a partir de 60 euros i que inclouen com a mínim una nit en un hotel de Reus i una experiència de la Ruta del Vermut.

Com a novetat d'aquest any cal destacar que a la pàgina web de reuspromocio es posa en marxa l'apartat dedicat a les activitats de la Ruta del Vermut de Reus en què es podrà consultar tota la informació.

"Com a novetat s'ha posat en marxa l'apartat i les ofertes dels nou paquets d'escapades i a partir d'ara es podran reservar per la web".

Després d'un any s'han comptabilitzat 1033 persones que han realitzat alguna de les diferents experiències que ofereix la "Ruta del Vermut". Quant a la procedència dels visitants, la gran majoria dels usuaris és públic català.