Back to top

La Salle reconeix la improcedència en els acomiadaments

La Salle Reus reconeix que els acomiadaments de tres professors, el passat juliol, han estat improcedents i els indemnitzarà amb prop de 170.000 euros. Empresa i afectats han arribat a un acord, nou mesos després que el cas sortís a la llum i que s'aixequés un rebombori important entre pares d'alumnes i exalumnes de l'escola.
La Salle reconeix els acomiadaments de tres professors com a improcedents

Segons fonts pròximes al cas, el col·legi concertat i els tres professors afectats per acomiadament, aquesta setmana han arribat a un acord en el qual el centre reconeix la improcedència de les seves actuacions. Els acomiadaments es van produir el juliol passat i els professors van presentar una demanda per acomiadament objectiu contra el centre educatiu. Nou mesos després, han decidit no celebrar el judici al Jutjat Social de Reus i han arribat a un acord.

D'aquesta manera, indemnitzarà els afectat amb 33 o 45 dies per any treballat, en funció de la seva antiguitat i tal com marca la llei. Fet que representarà una suma de prop de 170.000 euros. Des de la Salle Reus, han recordat que la demanda dels professors exigia que se'ls readmetés, però que després de negociar-ho aquests ho haurien rebutjat i el resultat ha estat una indemnització econòmica. Des del centre han justificat els acomiadaments davant d'un excés de professorat.

Paraules clau: