Back to top

La Salle Reus recupera el tradicional Festival de Santa Cecília

El festival, que aquest any ha arribat a la seva 61a edició, ha commemorat els 200 anys del naixement d'Antoni de Bofarull i s'ha celebrat de manera virtual

Després d'haver-lo hagut de suspendre el 2020 arran de pandèmia, aquest 2021 La Salle Reus ha recuperat el tradicional Festival de Santa Cecília, que ha arribat a la seva 61a edició i que, per primer cop, s'ha hagut de celebrar de forma virtual.

En aquesta ocasió la celebració ha commemorat els 200 anys del naixement de l’advocat, arxiver, escriptor, historiador, lingüista i traductor reusenc, Antoni de Bofarull i Brocà. En aquest sentit, les cançons escollides s’engloben dins de la temàtica de "Música catalana dels segles XIX al XXI" i els alumnes han escollit peces populars, però també d'altres de formacions com Txarango, Buhos, Miki Núñez o Dàmaris Gelabert, entre altres.

Com és tradició, durant el festival, que s'ha enregistrat al teatre de l'escola sense la presència de familiars i respectant totes les mesures de seguretat i els grups bombolla, s'ha pogut veure la primera actuació de la Tuna de l'escola, integrada pels alumnes de 1r de batxillerat del centre.

la salle santa cecília

Paraules clau:

Notícies relacionades