Back to top

La Sardana es converteix en zona "prioritària" per l'Ajuntament

Dolors Vázquez, la regidora de Seguretat Ciutadana, assegura que al barri no hi ha inseguretat, i que treballen conjuntament amb els veïns per erradicar la situació de baralles reiterades.
Dolors Vázquez

L'Ajuntament de Reus fa temps que té el focus posat a la zona de la Sardana. Allà un grup de veïns s'han unit fins i tot en una plataforma per reivindicar més seguretat i control i evitar les baralles que dia sí i dia també trenquen la convivència.

Ara bé, Dolors Vázquez, la regidora de Seguretat Ciutadana assegura que no hi ha cap problema de seguretat al barri, sinó que cal buscar altres motius. De fet, assegura que, més enllà del treball policial, s'està treballant amb altres tipus de solucions que passen, fins i tot, per l'urbanisme. 

Vázquez, en una entrevista a Canal Reus, assegura que la segona fase de la instal·lació del sistema de càmeres de videovigilància prevista a la zona està a punt de desencallar-se, després del confinament i les complicacions administratives amb les quals ha topat. Sí que assegura que la càmera que hi ha instal·lada a la plaça de la Pastoreta i que enregistra, precisament, la zona més conflictiva, és d'ajuda. 

La regidora també assegura que s'ha obert un front de converses amb els representants veïnals per veure com abordar la situació. De fet, assegura que la solució de la situació és prioritària i apunta al fet que la densitat de població pot ser un problema afegit en casos com aquest. 

Entrevista completa

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades