Back to top

La Sardana ja té la seva càmera de videovigilància

Durant aquests últims dies d'agost s'acabaran d'instal•lar les càmeres de la plaça del Comte de Reus, el carrer Pròsper de Bofarull i la plaça de Teresa Miquel i Pàmies.

El consistori reusenc ja ha donat el tret de sortida a la instal•lació de les càmeres de la nova fase del pla de videovigilància que es concentra en quatre zones de la ciutat. Aquestes funcionaran sense fils i enllaçaran amb la torre de telecomunicacions de la comissaria de la Guàrdia Urbana. En aquest darrer pla també es vol incorporar una unitat mòbil de videovigilància, la primera a Reus, que no tindrà una connexió elèctrica ni de xarxa. De moment, però encara s'estan instal•lant les quatre primeres.

L'esperada càmera de la Sardana

Dels quatre dispositius, l'única que ja està instal•lada és la del carrer de la Sardana, reclamada des de fa temps pels veïns en un moment en què la zona va patir diversos episodis d'inseguretat, sorolls i baralles. Aquesta càmera, tot i ja estar a punt, encara no es troba en funcionament tot i que des del consistori asseguren que la seva presència ha fet d'efecte dissuasori, calmant la situació de la zona.

Segona fase del pla de videovigilància

Una segona fase del pla de videovigilància que té previst instal•lar la resta de dispositius al carrer Pròsper de Bofarull, la plaça del Comte de Reus i la plaça de Teresa Miquel i Pàmies. Aquestes noves càmeres s'incorporaran a les que ja hi ha en altres zones de la ciutat i que han aconseguit uns bons resultats.

Paraules clau:

Notícies relacionades