Back to top

La segona fase d'obres del raval Santa Anna comencen... aturades

Des d'aquest dijous s'ha posat en marxa la segona fase del procés de conversió en zona de vianants del raval Santa Anna. Els treballs s'allargaran fins al febrer del 2023, amb un parèntesi per la campanya de Nadal.

El raval de Santa Anna es troba tallada amb tanques des del carrer Santa Anna i fins a la plaça de Catalunya, amb motiu de les obres del procés de conversió en zona de vianants del raval. Una situació que s'allargarà fins al febrer del 2023 i que comptarà amb una aturada de les obres per la campanya de Nadal, tal com es va fer en la primera fase d'obres de l'any passat. Els comerciants de la zona, els principals afectats, consideren que, tot i que aquesta reforma en un futur els beneficiarà, ara mateix suposa un problema d'accés i de mobilitat

Les problemàtiques pels comerciants es multipliquen, ja que els trams de càrrega i descàrrega que hi ha a la zona són insuficients i dificulten l'arribada dels proveïdors als comerços del raval. 

Unes obres... aturades?

A més a més, tot apunta que les obres pròpiament dites no començaran fins dilluns. De moment l'únic que s'ha fet és tallar la zona de treballs de punta a punta, sense passos intermedis que facilitin el pas dels vianants. Per tant, els comerciants poden perdre el que seria l'últim cap de setmana "normal" i sense obres fins al pròxim mes de febrer.

Paraules clau:

Notícies relacionades