Back to top

La segona fase d'obres a la Raval Santa Anna començaran de forma "imminent"

L'Ajuntament ja té enllestida la licitació i esperen que la segona part de vianalització comenci en les pròximes dues setmanes.

La vianalització de la segona part del Raval Santa Anna començarà "de manera imminent" segons l'Ajuntament de Reus. Aquesta segona meitat del projecte, que ja va ser aprovat abans de l'estiu, compta amb la licitació gairebé enllestida i amb empresa adjudicatària i, per tant, esperen començar les obres durant les dues pròximes setmanes

Aturada de les obres per Nadal

Aquest segon tram d'obres agafarà dues àrees: des del carrer de Santa Anna fins a la plaça de Catalunya, per una banda, i el tram que toca al Raval del carrer Salvador Espriu. Tot plegat, seguint el mateix model de terminis que l'any passat, amb una aturada per la temporada de Nadal per a afectar el mínim possible als comerciants del Raval. 

De fet, la regidora remarca que hi ha hagut un contacte directe amb els principals afectats i les associacions de comerciants perquè tot funcioni correctament. Un contacte directe que també es mantindrà amb els cossos de seguretat i altres àrees de l'Ajuntament que són els encarregats de reordenar la mobilitat de forma segura en la zona. 

Els comerciants valoren positivament el projecte

Paraules clau:

Notícies relacionades