Back to top

La segona fase de la Lliga Europea es jugarà lluny de Reus

Segons ha pogut saber Canal Reus, el Reus Deportiu no ha demanat jugar la lligueta com a local i, per tant, buscarà el bitllet per la fase de grups definitiva fora de casa.

O a Itàlia o a Portugal. El Reus Deportiu Virginias jugarà la segona fase de la Lliga Europea (entre el 16 i 18 de desembre) lluny de la capital del Baix Camp. Segons el rànquing de la World Skate Europe, que es basa en els resultats esportius dels últims quatre cursos, els clubs poden sol·licitar jugar la fase com a amfitrions segons els punts del seu país, aconseguits a través dels torneigs continentals. 

La prioritat és pel Valdagno

El millor país per rànquing de les darreres quatre temporades és Portugal amb 695 punts, després va l'OK Lliga amb 585, la lliga italiana amb 429 punts i posteriorment ja van França, Suïssa, Alemanya i Anglaterra. Es dona prioritat als equips de les lligues amb pitjor rànquing, per tant, el Valdagno del reusenc i ex del Reus Xavi Rubio és el candidat número u per acollir el grup B de la segona fase de la competició continental.

El Reus no serà la seu

En el cas que els italians no volguessin ser els amfitrions, la prioritat per ser la seu passaria a ser del Reus Deportiu. Però el club ja ha explicat a Canal Reus que no ha demanat ser l'amfitrió d'aquesta lligueta. Per tant, els últims candidats són els equips portuguesos. Primer el Braga, que no apareix ni el rànquing dels millors 58 clubs europeus, i l'últim que podria jugar la fase com a local seria el Barcelos.

En conseqüència, la incògnita principal és saber si el conjunt italià demanarà jugar la segona fase de grups a casa. Si no ho fa, el Reus sap que haurà de viatjar cap a Portugal per aconseguir la classificació per la fase de grups definitiva.

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Paraules clau:

Notícies relacionades